Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Aalborg-direktør: Yderst spændende pulje

Fra Aalborg Håndbold:


I går aftes (onsdag aften red.) fik vi svar på, hvem vores syv modstandere bliver i den kommende sæsons EHF Champions League gruppespil – og der venter igen en sprængfarlig pulje med masser af verdensklassehåndbold på programmet.


Barca, Telekom Veszprem, THW Kiel, Aalborg Håndbold, HBC Nantes, HC Motor, RK Celje Pivovarna Lasko og HC PPD Zagreb – sådan lyder ingredienserne til næste sæsons EHF Champions League gruppespil, der starter i september.


Og det er en opskrift, der falder i direktør Jan Larsens smag.


– Jeg er rigtig tilfreds med lodtrækningens udfald – det er en yderst spændende pulje, vi er havnet i. Barca, Veszprem og Kiel er alle deltagere ved Final4, og der venter os selvfølgelig nogle brandkampe, hvor vi får mulighed for at teste os selv på allerøverste niveau, siger Jan Larsen.


– Kunne jeg helt selv have valgt, havde jeg gerne taget et nyt nordisk brag mod Elverum – men vi er stadig tæt på en drømmelodtrækning. Vi kan igen se frem til, at Nordjylland vil være centrum for nogle gigantiske kampe fra verdens største klubturnering, og vi glæder os vanvittig meget, fortsætter Jan Larsen.


Selvom vi er endt i noget af en dynamit-pulje, så er målsætningen klar.


– Vi går selvfølgelig efter at gå videre til 1/8-finalen. Vi havde store forhåbninger til vores chancer i den forgangne sæson, og vi er klar til at fortsætte, hvor vi slap, og på ny jagte store resultater på den internationale scene. Der venter os selvsagt mange svære udfordringer undervejs, men vi ved, at vi på vores bedste dage kan bide skeer med alle hold, slutter Jan Larsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER