Esben

Bliver Ajax København tophold i den kommende sæson?

Der er altid store forventninger til traditionsklubben, Ajax København, når den nye sæson starter. Det er dog efterhånden længe siden, at Ajax København for alvor har levet op til forventningerne og spillet med i toppen af 1. division. Men hvor stærkt står holdet til den kommende sæson?


Ajax København kunne for cirka et halvt år siden præsentere Mathias Albrektsen som ny cheftræner i klubben. Han kommer til klubben efter flere år i GOG, hvor han har været med til at udvikle de mange talenter i klubben – og senest har han også været assistent for GOG’s ligahold. Det bliver dermed interessant at se, om Mathias Albrektsen kan føre arbejdet med unge spillere videre til Ajax København.


Allerede fra næste sæson har Ajax København hentet venstre backen, Frederik Elmkjær, til klubben fra netop GOG. En ung spiller som har haft svært ved for alvor at bryde igennem på GOG’s førstehold. Derudover er venstrefløjene, Jakob Jessen og Rasmus Bjørn, hentet til klubben. Jakob Jessen kommer til klubben fra TMS Ringsted, mens Rasmus Bjørn er hentet tilbage til Ajax København efter en enkelt sæson for 2. divisionsklubben IF Stadion, hvor han har haft stor succes. Samtidigt skifter højrebacken, Gustav Falholt, tilbage til Ajax København fra HØJ Elitehåndbold.


Dermed må det også siges, at Ajax København får sig en ung trup, hvor det ligeledes bliver spændende at se, hvordan den nye cheftræner, Mathias Albrektsen, vil bygge videre på klubbens fundament.


Ajax København bliver dermed et hold, som man skal holde særligt øje med i de kommende år for at se om de kan tage næste skridt op i Primo Tours Ligaen. Men i næste sæson, hvor der er stor konkurrence om topplaceringerne i 1. division, ligner det i højere grad at Ajax København kommer til at bygge erfaring på det unge mandskab, og dermed ender lige uden for de øverste placeringer.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER