Mads O. Madsen

Jesper Jensen om EM: Selvfølgelig skal vi have lov til at drømme stort

Jesper Jensen har været dansk kvindelandstræner siden starten af marts måned.


Han har dog ikke fået nogen drømmestart som landstræner, da COVID-19 ramte landstrænerens landsholdssamlinger og testkampe.


Den første store test for Jesper Jensen venter til december måned. Der venter her en EM-slutrunde på hjemmebane, hvor kvindelandsholdet skal spille deres kampe i Jyske Bank Boxen i Herning.


Det er henover årene blevet til flere store kampe der, hvor vi alle sammen huske herrernes VM-triumf fra januar måned sidste år.


En slutrunde på hjemmebane er altid speciel, og spørger man Jesper Jensen, så drømmer han også om, at tage en medalje med hjem.


Han siger følgende til Ekstra Bladet:


“Men jeg har sagt til dem, der spørger, at selvfølgelig drømmer vi om medaljer! Hvis jeg ikke skulle drømme om medaljer på hjemmebane, skulle jeg heller ikke være landstræner. Men derfra og til at sige, det er en målsætning… Det synes jeg ikke nødvendigvis, det skal være, og der er bortset fra det enorme forskelle på, hvad folk definerer som en målsætning. Nogle har drømme, nogle har realistiske målsætninger, og andre har nogen, der handler om, hvad man minimum skal kunne opnå. Det tager jeg ikke så tungt. Men jeg siger også, at selvfølgelig skal vi have lov til at drømme stort!”


Jesper Jensen er til dagligt også cheftræner i Team Esbjerg, hvor han været cheftræner siden 2017.


Han nåede som aktiv et hav af landskampe. Det blev her til 120 af slagsen, som kastede 238 mål af sig for den finurlige playmaker.


Hans største præstation med landsholdet skete tilbage i 2008, hvor Jesper Jensen og co. vandt EM-guld i Norge.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER