Mads O. Madsen

Michael V. Knudsen får afskedskamp mod tysk storklub

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:


Bjerringbro-Silkeborg hylder Michael V. Knudsen med en afskedskamp


Den 25. august klokken 17.30 hyldes stregkæmpen Michael V. Knudsen i en afskedskamp mellem Bjerringbro-Silkeborg og tyske SG Flensburg-Handewitt.


Tirsdag den 25. august 2020 sætter storholdet SG Flensburg-Handewitt sig i spillerbussen syd for grænsen og sætter kursen mod Silkeborg og JYSK arena. Her venter stregveteranen Michael V. Knudsen og Bjerringbro-Silkeborg.


Kampen er arrangeret som en hyldest til – og en afskedskamp for – den 41-årige håndboldlegende, Michael V. Knudsen, som netop har indstillet sin aktive karriere som håndboldspiller.


Han er nu blevet ansat i Bjerringbro-Silkeborg som Sportslig Ansvarlig efter en glorværdig håndboldkarriere, hvor han blandt andet spillede for SG Flensburg-Handewitt i ni år og var publikumsdarling sydpå såvel som herhjemme.


Følg med på skærmen


TV2SPORT viser afskedskampen den 25. august klokken 17.30, og klokken 20.00 vises kampen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Herning-Ikast Håndbold, der løber på banen i JYSK arena i den kvindelige håndboldliga efterfølgende.


Kampen mellem SG Flensburg-Handewitt og Bjerringbro-Silkeborg var oprindeligt planlagt til den 13. august, men nu er krydset i de tyske og danske kalendere flyttet til den 25. august.


”Vi er glade for, at det er lykkedes at få kampen på plads, og vi sender en stor tak til Flensburg og glæder os til at tage imod det tyske storhold i JYSK arena,” siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou.


”Det bliver nok ikke en fyldt JYSK arena, men vi håber fortsat, at situationen udvikler sig positivt, så vi måske kan få 1000 tilskuere ind. Jeg er ikke i tvivl om, at kampen bliver hurtigt udsolgt, men desværre virker det ikke realistisk og fornuftigt med en fyldt hal,” siger han.


Bjerringbro-Silkeborg forventer at kunne melde ud omkring 1. august, hvordan billetsalget vil foregå. Klubben forventer også, at efterspørgslen vil være væsentligt større, end det antal billetter, klubben kan udbyde.


”Heldigvis bliver kampen vist på tv, så vi håber, at rigtig mange vil følge med på TV2SPORT og på den måde være med til at hylde Michael V. Knudsen for en flot karriere,” siger Jesper Schou.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER