Morten Zøhner

Lemvig anfører, Mark Nikolajsen, ser frem til sæsonstarten

Hbold.dk har taget en snak med Lemvig-Thyborøn anfører, Mark Nikolajsen, om forventningerne til den kommende sæson, personlige forventninger, fremtiden og meget andet.


 


Hvordan er træningen forløbet efter Coronapausen – og hvordan har en typisk træningsuge set ud efter pausen?


Vi har været samlet i 3 uger efter COVID-19 satte en stopper for sæsonen. Vi har i alt haft 9 træningspas hvor vi er blevet testet på løb, styrke og smidighed. Vores træningspas har varet 3 timer og det har været en blanding af håndboldtræning, crossfit, styrketræning og intervalløb. Så der har været fuld smæk på. Det minder lidt om en opstart efter en sommerferie, så det er som altid rart, at få en bold i hænderne igen efter en lang pause.


 


I møder HEI, Skæring i Santander Cup’en i august – et det en kamp man ser ekstra meget frem til oven på den lange pause?


Det er da helt sikkert en kamp vi i Lemvig ser frem til. Om man vil det eller ej, så er kampe af betydning bare klart de sjoveste at spille. Det bliver også rigtig fint at blive testet inden at turneringen starter op igen, så vi nogenlunde ved hvor vi står inden en vigtig sæson.


 


Efter flere gode sæsoner i Lemvig, drømmer man så om at prøve noget større – og kunne du tænke dig at komme afsted til udlandet og spille en dag?


Jeg tror da helt sikkert at de fleste sportsudøvere går og drømmer og har ambitioner om at prøve udlandet hvis muligheden skulle opstå. Jeg har et enkelt år tilbage af min kontrakt i Lemvig og det er der mit fokus ligger. Der kan nå at ske meget på en sæson og så må jeg forholde mig til de muligheder, som skulle opstå i løbet af det næste år.


Jeg kender en del som har prøvet udlandet (Norge, Sverige, Schweiz og Frankrig) og de har alle haft gode oplevelser. Jeg kunne godt tænke mig at opleve andre kulturer på et tidspunkt – Om det skal være gennem håndbold eller efter håndbold, det må jeg se til.


 


Hvis du skal til udlandet hvilken liga?


Det har jeg ikke tænkt så meget over. Jeg tager stilling til det, hvis muligheden en dag skulle komme. Jeg er i Lemvig nu og det er det jeg forholder mig til.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER