Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Søren Hansen ser tilbage på sin tid hos Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold skifter i den nye sæson ud på cheftrænerposten i klubben.


Det blåblusede mandskab siger nemlig farvel til Søren Hansen, som skal være cheftræner i TTH Holstebro i stedet for.


De har i stedet for, hentet Jonas Wille til klubben fra svenske IFK Skövde. Jonas Wille har en fortid i dansk håndbold, da han tidligere har stået i spidsen for HC Midtjylland.


Søren Hansen kan derfor se tilbage på sine tre år i klubben, som har budt på mange flotte resultater.


Han siger følgende til klubbens hjemmeside, omkring sine år i klubben:


“For mig har det været tre meget lærerige år. Jeg har stået i mange situationer, som jeg har lært af – både på og udenfor banen, og som har været med til at udvikle mig som træner. Mors-Thy Håndbold er en sund klub med stor opbakning og med masser af dygtige og engagerede folk i og omkring klubben. Det har været fedt at opleve kulturen heroppe, og jeg er taknemlig for at have været en del af Bette Balkan….Jeg har det godt med at overdrage depechen til Mors-Thy Håndbolds nye træner. Jeg synes, at klubben står stærkere på nogle organisatoriske områder og på talentarbejdet, som er både min og klubbens fortjeneste. Jeg har været megaglad for min tid i Thy og på Mors og ser tilbage på min tid i Mors-Thy Håndbold med glæde. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, som jeg ville ønske, at jeg havde haft muligheden for at tage ordentlig afsked med i hallen – frivillige, fans, sponsorer, Bette Balkan, spillerne, som alle har været med til at give mig nogle virkelig gode oplevelser, som jeg kan se tilbage på.”


Søren Hansen skal som bekendt være cheftræner i TTH Holstebro, som han tidligere også har været assistenttræner i.


Han nåede som aktiv også, at spille for netop TTH Holstebro.


Søren Hansen har underskrevet en tre-årig aftale med TTH Holstebro, hvor han overtager cheftrænerposten fra Patrick Westerholm, som har været i klubben i de seneste fem år.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER