Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Målmandstræner forlænger i Tønder

Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel


Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre forlængelsen af aftalen med Henrik (Hekke) Petersen for sæson 2020/21 som målmandstræner for U17&19 drenge. ”Hekke” startede i sidste sæson som målmandstræner for de 2 årgange, og han har gjort et fantastisk arbejde, samtidig med han selv stod på 3 div holdet.


“Hekke” har en lang spillerkarriere bag sig, som startede i Bredebro IF i 80’erne. Han er dermed et produkt af den legendariske målmandsskole fra Bredebro. Derudover har “Hekke” vogtet målet for MUIF og senere HF Vest, dengang sammenslutningen hed det. Han har ligeledes spillet flere år i Tyskland, og han var en sikker sidste skanse i Ponyhof, da de havde deres storhedstid. Med andre ord så er det en ung mand med kæmpe erfaring – en erfaring som han nu i endnu en sæson vil dele med klubbens unge målmænd.


”Hekke” har hele tiden været TM Tønder foreningsdels første prioritet som målmandstræner, og derfor er jeg også glad for at det nu er lykkedes forlænge aftalen udtaler udvalgsmedlem Brian Smidemann


Mvh.


TM Tønder Foreningsdel Sportsudvalg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER