Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

BREAKING: Sæsonen er endegyldigt afsluttet - EH Aalborg, Nordsjælland og Odder har fået afgjort deres skæbne

Pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund:


DANSK HÅNDBOLD FORBUND FÅR MEDHOLD I KLAGESAGER


DIF’s Appelinstans giver Dansk Håndbold Forbund medhold i, at repræsentantskabet, der er forbundets højeste organ, kunne træffe beslutningen om at afslutte turneringen med fastfrysning af stillingen, der samtidig betød, at der i samme stund blev kåret danske mestre og foretaget nedrykninger af hold.



DIF’s Appelinstans har i dag fredag orienteret de involverede parter om, at de har afgjort de to klagesager, der blev anlagt af henholdsvis Nordsjælland Håndbold, EH Aalborg og Odder Håndbold. De tre klubber har klaget over at være blevet rykket ned som en følge af afslutning af turneringen grundet Covid-19.


Beslutningen blev i første omgang truffet i udvalget for professionel håndbold, men har siden hen været forbi Håndbolds Appelinstans to gange, Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskab og nu altså DIF’s Appelinstans.


Læs også: APPELINSTANS AFVISER APPEL FRA KLUBBER


Med Appelinstansens afgørelse er der nu sat punktum i sagen, hvorfor både Dansk Håndbold Forbund og eliteklubberne nu fortsætter planlægningen af den kommende sæson i vished om rækkernes sammensætning, hvilket glæder Per Bertelsen, der er formand for Dansk Håndbold Forbund:


”Jeg er først og fremmest lettet over denne afslutning. Sagen har nu kørt længe med mange appeller. Vi har hele tiden troet på, at vi gjorde det rigtige, men det var på ingen måde nogen nem beslutning, da vi afsluttede sæsonen. Jeg har selvfølgelig ondt af de tre klubber, men nu håber jeg, at vi alle kan se frem mod en ny sæson,” siger Per Bertelsen.


De involverede parter i sagen har i dag alle udelukkende modtaget konklusionerne på sagsbehandlingerne. Selve præmisserne for afgørelserne bliver først kendt i løbet af 14 dage.



Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER