Mads O. Madsen

Odense Håndbold mærker stor opbakning i en svær tid

COVID-19 har bragt en stor økonomisk usikkerhed med sig.


Det har desværre betydet, at mange virksomheder går en usikker fremtid i møde og det rammer naturligvis også håndboldklubberne rundt i Danmark.


Mange håndboldklubber mangler nemlig en masse indtægter fra denne sæson, som ellers var tæt på at ramme klimaks, da det hele blev lukket ned.


Mange klubber er i disse tider også i gang med, at finde alternative indtjeningsmuligheder, så de også i fremtiden, kan leverer tophåndbold.


Hos Odense Håndbold er fremtiden naturligvis også usikker, da ingen ved hvor slemt det ser ud, når vi kommer helt ud på den anden side af denne krise.


Odense-direktør, Lars Peter Hermansen, er dog fortrøstningsfuld.


Han siger følgende til Sport Fyn:


“Det er klart, at denne krise er dyr for alle klubber, og det er umuligt at sige, hvordan det hele står for klubberne, når vi kommer ud på den anden side. Men jeg har stadig en tyrkertro på, at vi i Odense Håndbold har udviklet et så godt produkt, at vi fortsat vil være interessante for publikum, sponsorer og hele omverdenen. Vi kan i hvert fald mærke, også på det seneste, at der er stadig er stor opbakning fra vores sponsorer, og at der er mange, som forlænger aftalerne, selv om det er en hård tid.”


Odense Håndbold endte i denne sæson på en 2. plads i HTH Ligaen og ude i Europa blev det til en semifinale i EHF Cuppen inden den også blev lukket ned.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER