Ida Hummeluhr

Landin bruger håndboldpausen i sommerhus

Niklas Landin har fået sig en snak med EHF omkring den forgangne sæson og bratte afslutning. Få et indblik i hans tanker her.


I april blev det besluttet, at Bundesligaen skulle nedlukkes for sæsonen 19/20. Det betød, at THW Kiel, Niklas Landins klub, blev kåret til tyske mestre.


Til EHF siger han følgende:


“Det var mærkeligt. Du vil altid gerne blive mester, men du vil blive mester på banen, måske med en sejr i den sidste kamp sammen med ens holdkammerater. Nu er jeg tysk mester for første gang, og jeg blev informeret om det, mens jeg spillede med mine børn derhjemme. Ingen fest med holdet eller vores fans, simpelthen bare en videokonference med spillere og trænere – alle fra deres hjem. Vi vil uden tvivl vinde det næste trofæ på banen”.


Landin har altså lidt blandede følelser, selvom han og holdet formåede at holde 1.pladsen og få Bundesligapokalen i hus.


EHF spurgte også Landin ind til Champions League-året, som indtil videre er gået meget godt for klubben.


THW Kiel er nemlig at finde i den store VELUX EHF FINAL4 i slutningen af december senere i år.


Sidst et tysk hold var i finaleweekenden i Köln var i 2016, og det var altså også Kielerne. Til det siger Landin følgende til EHF.


“… og det var min første EHF FINAL4 i Köln. Selvom vi tabte en nervepirrende semifinale, var det en kæmpe oplevelse for mig, atmosfæren var simpelthen fantastisk, og jeg håber, at det vil blive sådan i år også. Og selvfølgelig er vi stolte over at være det næste tyske hold igen (i finaleweekenden red.)”


Al professionel håndbold er således ikke en del af Landins hverdag i denne tid. Til gengæld nyder han tid sammen med familien i Danmark.


“Jeg er i Danmark i mit sommerhus med min familie, lige ud til kysten, med udsigt mod Kiel. Jeg kan naturligvis ikke se byen, men jeg kigger altid i den retning”.


Så mon ikke, at Landin alligevel glæder sig til, at fællestræningen og hverdagen i Kiel kommer tilbage til ham, når alt dette er ovre.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER