Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Landstræneren inviterer til opstartstræning

Fra Dansk Håndbold Forbund:


Landstræner Jesper Jensen har i dag inviteret 23 spillere til frivillig opstartstræning fra den 8.-13. juni i Vejen.



Det er efterhånden noget tid siden, kvindelandsholdet sidst har trænet sammen som hold. Siden Jesper Jensens ansættelse som kvindelandstræner i starten af marts har samfundet været mere eller mindre lukket ned. Det har resulteret i aflyste samlinger og landskampe, men nu er der en mulighed for, at kvindelandsholdet kan træne sammen igen.


Landstræneren har nemlig i dag sendt en invitation ud til en gruppe af spillere med muligheden for at deltage i en række frivillige fællestræninger i midten af juni. Der er som udgangspunkt tale om skadesforbyggende opstartstræning, men der bliver også mulighed for haltræning med restriktioner. Udover landsholdets egen læge og behandlere vil eksperter fra Team Danmark også være tilstede. De vil vejlede landsholdet, da det er vigtigt, at der er en hensigtsmæssig træningsprogression hos spillerne efter en lang pause. Samtidig tages der under hele samlingen en række forbehold af hensyn til Covid-19.


Træningssamlingen i Vejen afhænger dog stadig af myndighedernes retningslinjer på det givne tidspunkt. Landstræner Jesper Jensen håber dog, at han endelig kan gennemføre fællestræning sammen med sit team og spillere:


”Jeg har sammen med Lars Jørgensen, resten af ledergruppen og Dansk Håndbold Forbund haft et stort ønske om at støtte og hjælpe vores spillere i den her specielle periode. Vi har sammen med spillerne ligeledes haft et ønske om fællestræninger, som vi nu forsøger at efterkomme. Her har vi muligheden for at se hinanden i øjnene og træne håndbold sammen, hvilket uden tvivl vil være givtigt for os alle. Nu krydser vi blot fingre for, at forsamlingsforbuddet på ti personer ophæves, der vil gøre det muligt for os at træne sammen under restriktioner,” siger landstræner Jesper Jensen.


De 23 spillere er:

Sandra Toft, Brest Bretagne

Althea Reinhardt, Odense Håndbold

Anna O. Kristensen, Viborg HK

Rikke Poulsen, Team Esbjerg

Helene Kindberg Hansen, Silkeborg-Voel KFUM

Sara Iversen, Herning-Ikast Håndbold

Helena Elver Hagesø, Aarhus United

Emilie Steffensen, Herning-Ikast Håndbold

Anne Mette Hansen, Györ

Fie Woller, SG Bietigheim

Katrine Heindahl, Odense Håndbold

Line Haugsted, Viborg HK

Simone Böhme, Siofok KC

Lotte Grigel, Nantes

Stine Bodholt Nielsen, Nantes

Mette Tranborg, Odense Håndbold

Kristina Jørgensen, Viborg HK

Mia Rej Bidstrup, København Håndbold

Trine Østergaard Jensen, Odense Håndbold

Louise Burgaard, Metz

Mie Højlund, Odense Håndbold

Freja Cohrt Kyndbøl, Odense Håndbold

Andrea Hansen, København Håndbold


Samlingen i Vejen bliver i denne omgang uden landsholdsanfører Stine Jørgensen, der har meldt fra til landsholdsaktiviteter på ubestemt tid.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER