Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TM Tønder ansætter udviklings- og talentchef

Pressemeddelelse fra TM Tønder:


TM Tønder får udviklings- og talentchef.


Fra 1. juli har TM Tønder ansat Michael Wollesen som udviklings- og talentchef. Håndboldklubben satser fortsat på at udvikle unge håndboldtalenter, og man har fra klubbens side derfor oprettet en ny stilling som udviklings- og talentchef.


– Vi er rigtig glade for at have Michael Wollesen med i staben til den kommende sæson. Michael er en person med TMT DNA og kender klubben som sin egen baghave, og så passer han perfekt ind i vores strategi om at være klubben, der talentudvikler håndboldspillere i Tønder Kommune, som dermed skal sikre grundlaget for en fødekilde til vores seniorhold”, siger direktør Kim Wittenkamp.


Michael Wollesen har i den seneste sæson været assistenttræner på klubbens 1. hold. Nu venter nye opgaver, som han glæder sig meget til at komme i gang med.


– Jeg ser meget frem til at tiltræde stillingen, og dermed fortsat få mulighed for at bidrage til klubben, da jeg har et stort tilhørsforhold til Tønder både som klub og by. I forhold til talentdelen glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med de dygtige trænere, der er i klubben, sådan at vi skaber de bedste rammer for vores ungdomsspillere, så de kan jagte deres drømme, siger Michael Wollesen og tilføjer, – jeg ser desuden frem til at skabe sammenhæng mellem elite og ungdom. Jeg tænker det blandt andet er nøglen til, at vi bibeholder og udvikler vores position i dansk håndbold.


Stærkt samarbejde på tværs

Med den nye stilling følger der også nye arbejdsopgaver. Den nye udviklings- og talentchef skal blandt andet observere træning og kamp fra U15 og opefter. Give sparring med trænerne, planlægge samt gennemføre samtræning på tværs af årgangene. Ligeledes bliver en af opgaverne at scoute spillere fra U17 og opefter, samt være med til at sammensætte truppen på klubbens bedste seniorhold. Derfor skal Michael også observere kredstræning og talenttræning for at holde sig ajour med spillere på ungdomsniveau.


-Vi ønsker at skabe sammenhæng mellem uddannelse, job og håndbold og her får Michael en afgørende rolle – sådan at vi kan få tingene til at hænge sammen. Vi mener dét, når vi siger, at vi vil være en udviklingsklub og ansættelsen af Michael er et kæmpe skridt i den rigtige retning, siger Kim Wittenkamp.


En af Michaels store opgaver bliver derfor også at opbygge et godt samarbejde med skolerne, så det bliver nemmere for ungdomsspillere at kombinere deres håndboldambitioner med ønsket om en uddannelse. Derudover vil Michael varetage træning for talenttruppen.


Succes på den lange baner

Michaels ansættelse er et led i en langsigtet strategi, hvor klubben føler sig sikker på ansættelsen af en udviklings- og talentchef betyder at klubben udvikler sig yderligere, og dermed sikre, at fremtidens 1.hold består af mange lokale spillere, som det også er tilfældet i den kommende sæson.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER