Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Aalborgensere appellerer beslutningen for DHF's repræsentantskab


Mandag aften mødtes Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskab til et ekstraordinært møde for at afgøre om hvorvidt beslutningen for udvalget for professionel håndbolds beslutning, om at afslutte turneringen i liga og 1. division, skulle fastholdes eller ej.


Dansk Håndbold Forbunds repræsentantskab har i aftes bekræftet beslutningen fra udvalget for professionel håndbold og dermed rykker Nordsjælland Håndbold og EH Aalborg ned i landets næstbedste række.


Læs meget mere HER


EH Aalborg har valgt at anke dommen med det samme. Nordjydernes direktør, Henrik Skals, siger følgende til klubbens Facebookside:


“Vi har selvfølgelig været meget spændte på at høre resultatet af Dansk Håndbold Forbund repræsentantskabets afstemning idag (i aftes red). . Men som vores advokater allerede har påpeget er det vores overbevisning at denne afgørelse skal træffes på et højere niveau, hvorfor vi allerede har appelleret sagen til Dansk Idrætsforbund. Vi afventer udfaldet af den sagsbehandling og forholder os til resultatet når vi har dette i hænde.”.


















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER