Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Tre store, mandlige håndboldtalenter i Danmark

At Danmark har mange dygtige håndboldspillere er ingen hemmelighed, men hvordan vil det se ud de næste mange år? DR Sportens ekspert, Lars Krogh Jeppesen, har taget et kig på tre af de største, mandlige talenter.


Talentudviklingen i Danmark kører derudaf med klubber, forbund og foreninger, som tager deres tørn i forhold til talentudvikling på håndboldbanen.


Lars Krogh Jeppesen har sammen med DR Sporten udvalgt tre mandlige spillere, som alle er spået en stor fremtid på håndboldbanen, i særdeleshed på landholdet.


De tre spillere som Krogh Jeppesen har udvalgt er følgende:


Lasse Møller, der til dagligt spiller i GOG, skifter fra næste sæson til den tyske storklub, SG Flensburg-Handewitt. Den 23-årige venstre back går ifølge Krogh Jeppesen en lys fremtid i møde, med det talent han har. Til DR Sporten siger Krogh Jeppesen:


Han har potentialet og evnerne til at blive en af de bedste håndboldspillere på sin position i verden“.


Når Mikkel Hansens karriere er ovre, kan det altså meget vel blive Lasse Møller, som får “konge positionen” på venstre back.


Emil Nielsen, der til dagligt spiller i franske HBC Nantes, hvor han har haft en succesfuld første sæson. Nielsen er med sine 23 år fremtidens målmand på det danske landshold, hvor den faste inventar i form af Niklas Landin og Jannick Green begge er 31 år nu.


Det er derfor en glæde for Danmark at have så stort og ungt et talent. Krogh Jeppesen har da også kun positive ting at sige om den unge målmand, til DR Sporten siger han følgende:


Han er meget reaktionsstærk, står med en enorm autoritet, og så har han en utrolig evne til at læse spillet og modstandernes skytter“.


Emil Jakobsen, er til dagligt målmaskine for GOG, hvor han tørner ud fra venstrefløjen. Den 22-årige fløj er et ganske velkendt navn i den danske liga, og har i følge Krogh Jeppesen allerede en stor værdi, han siger følgende til DR Sporten:


Han er en spiller med et vanvittigt højt niveau, hans alder taget i betragtning. En spiller, som er langt i sin udvikling, og som har nogle offensive kvaliteter, der er exceptionelt gode. Han spiller med en stor tro på egne evner, og så tør han lave finurlige ting på afgørende tidspunkter i de vigtige kampe“.


Med de offensive kvaliteter mener Krogh Jeppesen nok, at Jakobsens ønske om at komme til udlandet vil blive til virkelighed i fremtiden.


 


Der er altså allerede unge mennesker at skule imod, hvis vi skal forudsige fremtidens landshold.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER