Mads O. Madsen

EH Aalborg er sikker på, at deres skæbne bliver ændret

EH Aalborg har igennem hele denne sæson kæmpet en hård kamp i bunden af HTH Ligaen med Skanderborg Håndbold og Horsens Håndbold.


I starten af april måned blev deres skæbne så besejlet, da de blev sendt ned i 1. division, da sæsonen ikke kun færdigspilles på grund af COVID-19.


Læs også: Sæsonen er slut; Team Esbjerg og Aalborg Håndbold er danske mestre


Den beslutning som der blev taget der var dog taget på et ulovlig grundlag, hvilket Appelindsatsen for nyligt besluttede.


Læs også: Beslutningen om sæsonens afslutning er ophævet!


Det betyder derfor, at der skal tages en ny beslutning omkring hvad der skal ske med denne sæson i de to øverste rækker i dansk håndbold.


Hos EH Aalborg håber de naturligvis, at beslutningen bliver ændret, så de ikke skal spille i 1. division i den kommende sæson.


EH Aalborg-direktør, Henrik Skals, er da også sikker på, at den nye beslutning kommer til at falde ud til deres fordel.


Han siger følgende til DR Sporten:


“Vi er naturligvis meget, meget tilfredse med at have fået afgørelsen trukket tilbage. Nu ser vi frem til, at sagen bliver behandlet igen, og at beslutningen kan blive truffet på et bredere og mere fair grundlag. Det er i hvert fald det, vi håber og tror på. Vi tror på, at den afgørelse, der blev truffet, var grundlæggende forkert. Ikke bare i forhold til formalia og hjemlen til det, men også den sportslige fariness. Jeg tror ikke, en ny afgørelse kan andet end at falde ud til vores fordel.”


Den nye beslutning bliver truffet på et møde i DHF´s repræsentantskab d. 25. maj.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER