Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Arnor Atlason bliver ny U18-landstræner

Fra Dansk Håndbold Forbund:


Dansk Håndbold Forbund ansætter Arnór Atlason som ny ungdomslandstræner for U18-herrerne. Derudover fortsætter Simon Dahl som assistenttræner, Niels Jensen som målmandstræner og Morten Frank som fysioterapeut.



For lidt over en uge siden meddelte Dansk Håndbold Forbund, at Stefan Madsen stoppede som ungdomslandstræner grundet den øgede arbejdsbyrde som cheftræner hos Aalborg Håndbold. Nu har Dansk Håndbold Forbund fundet afløseren. Ny U18-landstræner bliver Arnór Atlason, der til dagligt er assistenttræner hos Aalborg Håndbold. Aftalen løber i første omgang fra 1. juli 2020 til 31. august 2022, og den nye ungdomslandstræner ser frem til at præge talentudviklingen i Dansk håndbold.


”Jeg er først og fremmest rigtig glad og stolt over, at Dansk Håndbold Forbund har kigget min vej, når der skulle ansættes en ny ungdomslandstræner. Jeg ser meget frem til, at jeg skal arbejde sammen med de her unge drenge, hvor vi skal arbejde hen i mod, at drengene kan få deres drøm om at blive A-landsholdsspillere opfyldt. Jeg håber virkelig, at jeg med min erfaring både som spiller og træner kan være med til at give dem et skub i den rigtige retning,” siger Arnór Atlason.


Hos Dansk Håndbold Forbund glæder man sig over, at man nu har lavet en aftale med forbundets førsteprioritet til jobbet:


”Vi meget glade for den kompetente talentsektor, som vi har i forbundet. Med Arnór tilføjer vi en kompetent, vellidt og højt respekteret træner og person, der qua sin erfaring – som både spiller og træner – kan bidrage til, at vi fortsat udvikler håndboldintelligente spillere, der udover stor passion og teknisk kunnen også forstår spillet og dets muligheder. At vi kan tilknytte Arnór og samtidig fastholde resten af teamet har været vores førsteprioritet. Derfor vil jeg også gerne takke Jan Larsen og Aalborg Håndbold for at give Arnór denne mulighed ved siden af hans arbejde i klubben,” siger sportschef Morten Henriksen, hvis glæde også deles af herrelandstræner Nikolaj Jacobsen:


”Når vi forbundet tilknytter en træner som Arnór, der ikke har rødder i vores system eller talentudvikling, så skyldes det, at han komplimenterer vores nuværende set-up rigtigt godt. Derfor har det også været væsentligt for Morten Henriksen, Henrik Kronborg og jeg, at resten af teamet fortsætter sammen med Arnór, så vi sikrer en rød tråd i vores kultur og strategiske arbejde med talentudvikling. Det glæder mig meget, at vi nu har sammensat dette fantastiske hold til vores U18-herrer, siger herrelandstræner Nikolaj Jacobsen.


Få seneste nyt om U18-herrerne – og de andre ungdomslandshold – på den officielle Facebookside: Ungdomslandsholdene – håndbold



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER