Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Christian Olesen tager en svær timeout fra AJAX København

Pressemeddelelse fra Ajax København:


Venstrefløjen siger farvel til holdet i samråd med hjertelæge.


Det har ikke været til at se på banen, men Christian Olesen har haft sine bekymringer, og nu er det kommet til en rigtig svær – men fornuftig – beslutning:


”Nogle ting er vigtigere end håndbold, og en af de ting er helbredet. Det er jeg nødt til at få styr på, inden jeg får håndbolden tilbage i min hverdag igen,” fortæller den 24-årige fløjspiller.


Christian Olesen har flere gange oplevet problemer med sit hjerte i løbet af sæsonen, både under kampe og til træning.


”Når det kommer til hjertet, er man nok altid bekymret, så derfor er jeg startet i et forløb hos en hjertelæge, som har haft indflydelse på min beslutning om at stoppe nu. Jeg håber at komme retur til AJAX København, men hvornår tør jeg ikke gætte på.”


Daniel Svensson, direktør for AJAX Københavns herrer i 1. division ærgrer sig, men har naturligvis fuld forståelse for beslutningen:


”Det er utroligt vigtigt at lytte til sin krop. Christian og jeg har haft en god dialog, og det er helt rigtigt af Christian at holde en pause,” siger han.


”Der vil altid være en dør åben til Christian i AJAX København. Han er en dygtig fløj med stor rutine og kompetencer til at dække en back defensivt. En spiller, de fleste ønsker at have i sin trup.”


Vi håber på et snarligt gensyn med Christian Olesen. Vi ses i hallen!


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER