Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HC Odense Herrehåndbold henter endnu en sønderjyde

Pressemeddelelse fra HC Odense:


I sidste uge offentliggjorde vi, at sønderjyske Christian Trans kommer til klubben fra den kommende sæson. Nu er der endnu en sønderjysk forstærkning på vej til HC Odense.

Denne gang i bagkæden i form af 23-årige Jacob Lyck. Jacob Lyck har altid boet i Sønderborg og omegn, men nu skifter han tilværelsen i det sønderjyske ud med et nyt kapitel på Fyn og i HC Odense. Han skifter til klubben efter to sæsoner i TM Tønder.


”Jeg glæder mig til at komme ind på et ungt hold, der er sultne efter at komme højere op i tabellen. Jeg glæder mig til at prøve noget nyt og flytte til en ny by” siger Jacob Lyck og fortsætter ”Jeg håber at være med til at rykke HC Odense i den rigtige retning. Jeg håber, vi kommer til at spille højere oppe i tabellen, end de har gjort de sidste par sæsoner”


Cheftræner Martin Hjortshøj ser frem til forstærkningen og fremhæver bl.a. Lycks stærke skudarm.

”Frem for alt glæder jeg mig til at få en bagspiller mere, der har en rigtig god arm. Jacob er rigtig god til at aktivere alle sine led i skudafviklingen. Det være sig i skulder, albue og håndled. Det er helt sikkert noget, vi har ledt efter, og som jeg tror, vi har fundet i Jacob. Vi får en to-vejs-spiller, så det bliver en spiller, vi kan bruge i begge ender af banen. Det gør, at man kan aktivere sin kontrafase med lidt større fart. Man er ikke så sårbar, når man selv skal løbe i returløbsforsvaret og skal etablere sig i sit forsvar.”


Jacob Lyck kommer ligesom Christian Trans til klubben med ligaerfaring på cv’et.

”Vi får en bagspiller mere, der har et godt blik for spillet og som har prøvet, hvad det vil sige at være i en klub og på et hold, hvor man gerne vil i toppen af rækken” siger Martin Hjortshøj og fortsætter ”At man har nogle oplevelser, hvor man ved, hvad det vil sige at være i nogle meget professionelle miljøer og ved, hvad det vil sige at have en professionel tilgang til at være håndboldspiller. Det er helt sikkert noget, vi kan bruge.”


Selv glæder den 23-årige venstreback og playmaker sig til at komme i gang. Hvis han skal fremhæve sige egne styrker lyder det således:”Mine styrker er, at jeg ikke giver op, at jeg er en fighter og en god holdkammerat” siger Jacob Lyck.


Jacob Lyck har skrevet en 2-årig kontrakt med HC Odense.


Foto: HC Odense


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER