Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK sikrer sig svensk VM-spiller

Pressemeddelelse fra Randers HK:




Svensk VM-spiller skifter til Randers HK


Kristin Thorleifsdottir var i december med det svenske landshold til VM i Japan. Den 22-årige svenske bagspiller har spillet de seneste tre sæsoner i Svenske HK65 Höör, og hun har i den grad taget et stort ansvar i denne sæson. Med 92 rene mål og halvt så mange assists har hun stor andel i, at hendes nuværende klub førte den svenske liga. Fra sommeren 2020 og de kommende 3 sæsoner er den 182 cm høj, Kristin Thorleifsdottir at finde i den blå Randers HK-trøje.


Cheftræner Niels Agesen siger: ”I Kristin får vi den kombination af bevægelighed og fysik, som vi har ledt efter, såvel offensivt som defensivt. Kristin har via den rette indstilling tilkæmpet sig en stor rolle på det bedste svenske mandskab og sidenhen taget stort ansvar og præsteret flot. Vi håber, at vi kan være medvirkende til, at Kristin kan fortsætte sin udvikling i Randers HK.


Om aftalen med Randers HK siger hovedpersonen: For det første er jeg vældig glad og taknemmelig over den tillid og det potentiale Randers HK og Niels ser i mig. Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i min karriere, og Randers føles som det perfekte næste step for mig. Så jeg er stolt over at skulle repræsentere Randers HK de kommende sæsoner.


Kristin Thorleifsdottir kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #19




Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER