Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK sikrer sig lynhurtig højrefløj



Pressemeddelelse fra Randers HK:


Amalie Pelzer skifter til RHK


Den lynhurtige 20 årige højrefløj skifter til Randers HK fra Bjerringbro. Amalie har været i Bjerringbro siden 2018, men har været ude I den forgangne sæson med en korsbåndsskade. Amalie Pelzer og Randers HK har indgået en et-årig aftale.


Amalie har et drive i forhold til træning, og det ses på banen, hvor hun især kommer med fart og intensitet opad banen, siger Niels Agesen, og fortsætter; Amalie skal prøve kræfter med ligaen samtidig med at hun skal tilbage fra skade. Det vil hun skulle bruge noget tid på, men jeg tror hun med sin indstilling kan rykke sig enormt I vores i miljø.


Amalie siger: Jeg glæder mig enormt til at prøve kræfter med ligaen og Randers HK, samtidig med at jeg jo selvfølgelig slet ikke kan vente med at komme til at skulle spille håndbold igen. Efter en lang skadesperiode er jeg sikker på at aftalen med Randers HK kan medvirke til at jeg kommer stærkt tilbage til håndbolden igen. Derudover ser jeg frem til igen at skulle bidrage til holdet og vise hvad jeg kan på håndboldbanen.

Alt i alt tror jeg at skiftet til Randers er det rigtige beslutning for mig, og jeg glæder mig virkelig til at komme igang med håndbolden igen.


Amalie Pelzer kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #8




Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER