Esben

Fansene køber spiller til NFH

I gårsdagens direkte live udsendelse på NFHTV, hvor NFH præsenterede 4 nye spillere – fortalte Formanden for NFH Supporters Per Harding Madsen, at NFH Supporters havde betalt transfersummen for Emilie Steffensen.

 

I en svær tid hvor alle er presset på økonomien fik NFH Supporters den ide, at de ville hjælpe NFH med at købe Emilie Steffensen fri af sin kontrakt i HIH.


”Vi skylder NFH Supporters en stor tak for at betale transferbeløbet, i en tid hvor vi ikke ved hvornår vi kommer tilbage til hverdagen” udtaler NFH’s administrerende direktør Ib V Pedersen


Per Harding Madsen fortæller:


“Da vi fik nys om at NFH var ved at hente et af det helt store talenter til NFH, fik vi den ide i bestyrelsen, at vi ville hjælpe hvis det var muligt. Efter et møde med NFH’s administrerende direktør Ib V Pedersen, tilbød vi at betale transfersummen til HIH. I NFH er vi jo som en stor familie der hjælper hinanden når det er muligt” slutter NFH Supporters formand – Per Harding Madsen.


Emilie Steffensen 18 år, fortæller om sit skifte til NFH:


”Jeg glæder mig til et “eventyr” i nye omgivelser, og ser frem til at afprøve mig selv både sportsligt og personligt. Når man som jeg er 18 år og bliver student til sommer,  får en mulighed som denne – må man bare gribe chancen og se hvad fremtiden byder. Jeg er opvokset i Ikast og har spillet alle mine ungdomsår i Herning Ikast Håndbold (tidligere FCM), og det har givet mig en masse med i bagagen. Men jeg føler jeg har behov for at videreudvikle mig både som håndboldspiller og menneske, og det tror jeg på NFH kan tilbyde og samtidig giver det mig lejlighed til at prøve hvordan vingerne bærer væk fra min hjemlige trygge base i Ikast. NFH er en klub med et rigtig spændende hold, et godt setup, en stærk kultur og et rigtig godt trænerteam med en god ledelse som jeg tror på kan være med til at udvikle mig, samtidig håber jeg at jeg kan være med til at bidrage til klubbens målsætninger”


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER