Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sofie Flader forlader Aarhus United efter denne sæson

Pressemeddelelse fra Aarhus United:


I en tid, hvor klubben har kunne offentliggøre mange positive kontraktforlængelser, må vi desværre vinke farvel til ét af klubikonerne, der har været med fra starten af Aarhus United-eventyret.


Sofie Flader ønsker at komme tættere på familien, og cheftræner, Heine Eriksen, siger farvel til en spiller, der har ydet stort bidrag i klubben. Hun har været med til at skrive de første 3 år af Aarhus Uniteds historie, hvor hun de 2 første år spillede en stor rolle på holdet. Desværre har hun i indeværende sæson ikke været i stand til at bidrage så meget på banen, da hun har siddet ude i 8 måneder med en skulderskade. Dog har hun fået en smule spilletid i de sidste par kampe, men har ikke fået den rolle, som klubben havde håbet hun skulle have i denne sæson.



Sofie Flader ønsker at komme tættere på sin familie, og derfor er Aarhus United og Sofie Flader blevet enige om, at tiden i klubben er slut. Den stærke forsvarsspiller kigger tilbage på sin tid i klubben med stor begejstring og positivitet:


”Jeg har selvfølgelig været vanvittig glad for min tid i Aarhus United – en tid, som har betydet rigtig meget for mig, fordi jeg har oplevet ’den her rejse’ fra starten, som klubben har været på. Det har bare været dejligt og super oplevelsesrigt at være med i. Jeg har mødt rigtig mange skønne mennesker, både i klubben og uden for den, og Aarhus United-tiden vil altid stå som noget specielt for mig. Jeg har behov for at komme tættere på min familie, og derfor er jeg blevet enig med klubben om, at samarbejdet ikke fortsætter,” fortæller en vemodig Flader, der som sagt tager en håndfuld af gode minder med sig videre.


Bestyrelsesformand i Aarhus United, Mads H. Winther, ønsker også den kære københavner alt det bedste fremover. Klubben vinker farvel til et kæmpe aktiv:


”Flader har bare været en oplevelse og inspirationskilde for klubben – en vigtig brik i det her Aarhus United. Vi håber selvfølgelig, at Flader kommer sig så meget over sin skulderskade, at man igen ser hende på banen i den udgave, som hun var i, da hun spillede på sit allerbedste. På vegne af Aarhus United vil vi gerne ønske Sofie alt det bedste fremover,” afslutter han.


Forhåbentlig vender Flader og resten af United-truppen tilbage til håndboldbanen i denne sæson, så afskeden kan blive taget på bedst mulig og ordenlig vis!



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER