Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK supplerer truppen yderligere fra egen ungdomsafdeling

Pressemeddelelse fra Randers HK:


Randers HK supplerer truppen yderligere fra egen ungdomsafdeling:


Det ligger i vores DNA, og vi er stolte over det. Unge spillere fra egen ungdomsafdeling, der viser deres værd samt den rette indstilling, tilbydes en plads i ligatruppen. Til den kommende sæson bliver Ida Callisen, Aia Raadshøj samt Laura Nielsen en fast del af Ligatruppen.


Alle tre spillere har primært repræsenteret Randers HK på henholdsvis U17 og U19 holdene, og det er bestemt også en mulighed for den kommende sæson, bortset for Laura Nielsen der nu bliver senior spiller. Fælles for dem alle tre er at de kommer fast med omkring ligatruppen.


Niels Agesen siger om:


Ida Callisen har allerede vist at hun kan begå sig defensivt. Vi skal sikre Ida´s fortsætte udvikling som tovejsspiller men vi har behov for Ida´s tilgang til træning og fysiske formåen hendes alder til trods. Ida Callisen kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #55


Aia Raadshøj har flyttet sig konstant den forgangne sæson. Hun har et skud som få fra distancen, men som klassik venstre back, så er overgangen fra ungdom til senior ikke ligetil. Vi ser Aia som en fremtidens spiller hos Randers HK og derfor kommer hun nu endnu tættere på ligaholdet.


Aia Raadshøj kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #18


Laura Nielsen har trænet meget med, og spillet ligaminutter i den forgangne sæson. Laura har spidskompetencer i angrebsspillet, o de spidskompetencer vil vi gerne dyrke, og så er det op til Laura at gribe de chancer der kommer, samtidig med at vi skal sørge for en markant fysisk udvikling. Laura Nielsen kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #9


De unge spillere har selv følgende kommentarer:


Ida Callisen: Jeg glæder mig utrolig meget til den kommende sæson og til at blive en del af det nye, unge hold, vi får i klubben. Det bliver spændende at arbejde med individuelle såvel som kollektive målsætninger, og jeg ser frem til at prøve kræfter med en masse nye udfordringer, der forhåbentlig vil være med til at fortsætte min videre udvikling.


Aia Raadshøj:


Jeg er rigtig glad for at blive en fast del af ligatruppen til den kommende sæson. Jeg ser det som en unik mulighed for at få seniorerfaring og lære af de bedste. I mine seneste 4 år som ungdomsspiller i Randers HK har jeg udviklet mig meget, hvor jeg desuden har fået et indblik i, hvad det kræver at være ligaspiller. Jeg er derfor overbevist om, at træningsmiljøet og setuppet i Randers HK er med til at bidrage positivt til min udvikling. Jeg glæder mig til at være en del af ligatruppen, og jeg er taknemmelig for at spille i en klub, der satser på os unge.


Laura Nielsen:


Jeg har været glad for at spille både ungdom og Liga i RHK i den forgangne sæson. Så nu gælder det så livet som senior og jeg føler at miljøet og folkene i RHK er det helt rigtige sted for min fortsatte håndboldudvikling. Det bliver en sæson hvor der skal arbejdes hårdt og jeg vil kæmpe med alt jeg har lært for RHK hver gang muligheden byder sig.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER