Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjerringbro-Silkeborg sender Stefan Hundstrup godt videre

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:


Overgangen fra et liv som fuldtidsprofessionel håndboldspiller til en civil karriere er ikke nem. Derfor ønsker Bjerringbro-Silkeborg Håndbold at støtte fløjspilleren Stefan Hundstrup i hans jagt på et nyt job.


Stefan Hundstrup har altid givet sig 100 procent, og hans indsats har ifølge direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou haft stor betydning for de resultater, som klubben har opnået med Stefan Hundstrup på holdkortet.


”Vi har savnet ham på banen under hans skadesforløb, og alle har kunnet se, at vi har manglet ham både defensivt og offensivt,” siger Jesper Schou.


Også udenfor håndboldbanen har venstrefløjen fra Fyn været et stort aktiv for klubben, og han har vist en god forståelse for, at det er vigtigt at pleje og bruge klubbens sponsorer aktivt. Det vidner hans gode relation til hans egen personlige sponsor Salten Vognmandsforretning om.


”At Stefan må stoppe alt for tidligt er trist. Der var mange gode år i vente. Sådan skulle det desværre ikke være, men Stefan kan se tilbage på en stor karriere med mange mesterskaber, titler, landskampe med mere. Mange spillere drømmer om sådan en karriere, men få opnår den, så det kan han være stolt af,” siger Jesper Schou.


”Vi vil nu gøre vores til at hjælpe Stefan godt videre, og vi håber, at vores netværk vil hjælpe os med at få ham godt videre i et civilt job,” siger Jesper Schou.


Han håber også stadig at se Stefan Hundstrup og familien til håndbold i JYSK arena fremover.


”Med den uafklarede situation omkring håndbolden lige nu på grund af sundhedskrisen, så kommer vi tilbage på et senere tidspunkt med info om, hvordan vi kan tage behørig afsked, sige tak for indsatsen i Bjerringbro-Silkeborg og hylde Stefan for en meget flot karriere,” slutter direktøren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER