Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Emma Mogensen forlænger med Aarhus United

Pressemeddelelse fra Aarhus United:


Kaptajn Mogensen bliver ombord hos Aarhus United.


I Aarhus United er lokalt DNA sammen med godt lederskab og harmoni rigtig vigtigt. Med en forlængelse med anfører Emma Mogensen er alle de elementer sikret i den kommende sæson.


Fra barnsben har Emma Mogensen huseret i de aarhusianske håndboldhaller, og Emma var også den første spiller cheftræner Heine Eriksen rekrutterede til den første udgave af Aarhus United for tre år siden. Siden har Mogensen udfyldt sin rolle til perfektion, og hun tager som anfører et stort ansvar i truppen og rundt om i klubben. Det skal vi heldigvis have mere af det kommende år.


”I indeværende sæson har Emma løftet sit spil. Hun har vist mere modenhed i sit spil, og så har hun haft en kæmpe rolle i vores defensiv. I lange perioder har hun været livsvigtig for vores hold, når flere at vores stærke forsvarsspillere har været ude med skader. Emma er der altid, og Emma er altid klar. Hun løser de opgaver, hun bliver pålagt, og hun er en holdspiller langt udover det normale,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.


Anføreren, der, udover at have klubrekorden for flest spillede kampe, også er en del af det danske beachhåndbold-landshold, glæder sig til endnu en sæson i spidsen for det aarhusianske flagskib inden for kvindehåndbold.


”Jeg har været med fra dag 1! Jeg har været en del af udviklingen i Aarhus United, og jeg har set, hvordan vi hele tiden udvikler os som hold, som klub og som institution. Det har jeg et stort og brændende ønske om fortsat at være en del af. I den kommende sæson får vi nye dygtige spillere til og jeg er helt klar til at tage det ansvar, der ligger for at få dem bedst muligt integreret i klubben, på holdet og i Aarhus by.”


Kontraktforlængelsen gælder for den kommende sæson.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER