Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Allan Heine præsenteret som ny cheftræner i EH Aalborg

Pressemeddelelse fra EH Aalborg:


EH Aalborg har på trods af stilstand i håndboldligaen og med de begrænsninger, der er givet i øvrigt af de danske myndigheder, arbejdet hårdt i kulissen for at ruste os til fremtiden i toppen af kvindehåndbolden i Danmark.


Det er derfor med meget stor tilfredshed, at vi pr. 1/7-2020 har ansat Allan Heine som cheftræner på en 2 årig kontrakt i EH Aalborg. EH Aalborg har med ansættelsen af Allan Heine sikret sig en af de bedste kvindehåndboldtrænere i Danmark. Vi har fulgt Allans succes som cheftræner i Nantes i Frankrig med stor interesse, og vi ser frem til at nyde godt af hans store erfaring og kompetente ledelse i alle facetter af kvindehåndbolden.


Allan har tidligere vist, at han kan udvikle unge talentfulde håndboldspillere til et topniveau på nationalt og internationalt niveau. Dette passer fint ind i EH Aalborgs visioner om,at have maksimalt fokus på de mange unge talentfulde håndboldpiger, der har lysten og viljen til at nå helt til tops.


Den nuværende cheftræner,Morten Holmen, der overtog det overordnede ansvar i indeværende sæson,skal træne og lede holdet frem mod den 30/6-20. EH Aalborg ser frem til en snarlig afgørelse på,om de sidste vigtige kampe skal afvikles. Såfremt turneringen genoptages, fortsætter Morten Holmen og Kenneth Hedegaard med at lede holdet igennem bestræbelserne for at sikre de nødvendige point for at sikre positionen som kvindeligaklub i den kommende sæson. Dette har vi fuld tillid til at det lykkes.


Allan Heine siger om sit skifte:-Da jeg tilbage i 2012 forlod nordjysk håndbold havde jeg et klart ønske om at vende tilbage på et tidspunkt. Det tidspunkt er nu kommet og jeg glæder mig meget til i fællesskab med alle i og omkring EH Aalborg at strukturere, organisere og udvikle kvindehåndbolden i Aalborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER