Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Stefan Hundstrup indstiller karrieren efter skadesforløb

I december 2018 spillede Stefan Hundstrup sin sidste kamp for Bjerringbro-Silkeborg. Efter en lang skadesperiode med forsøg på comeback har Hundstrup måtte se den barske sandhed i øjnene.


Bjerringbro-Silkeborg har i en pressemeddelelse netop annonceret, at fløjspilleren, Stefan Hundstrup, snart er fortid i klubben.


Efter nogle succesfulde år i Bjerringbro-Silkeborg, knækkede det hele sammen for Hundstrup i slutningen af 2018, han havde fået en diskusprolaps i ryggen.


I september 2019 fik Hundstrup fjernet den diskus, som længe havde forstyrret ham og hans hverdag.


Håbet om et comeback levede, men efter en brag kamp i mange måneder, har Stefan Hundstrup nu besluttet sig for at indstille karrieren.


Hundstrup var tæt på et comeback i starten af det nye år, men så gik det galt. I pressemeddelselsen fortæller han følgende:


“Jeg vågnede op, som jeg har prøvet så mange gange før i mit skadesforløb, og kunne mærke, at ryggen ikke var, som den burde være. Igen. Jeg håbede, det bare var et lille bump i genoptræningen, men desværre var der også en følelse, som sagde, at det måske var helt slut for mig”.


Stefan Hundstrup afslutter sin karriere med et flot CV bag sig, som han blandt andet har skabt på baggrund af sine år i Bjerringbro-Silkeborg siden 2014.


Vi hos Hbold ønsker Stefan tak for mange gode momenter på håndboldbanen, samt held og lykke i fremtiden!


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER