Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold og Alberte Madsen har valgt at fortsætte samarbejdet

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold og Alberte Madsen har valgt at fortsætte samarbejdet. Aftalen med Alberte Madsen forlænges med yderligere et år.


I sidste sæson skrev Odense Håndbold kontrakt med bagspilleren Alberte Madsen. Nu har Alberte Madsen og Odense Håndbold besluttet at forlænge samarbejdet med yderligere et år.


Alberte Madsen har i denne sæson til dagligt spillet i Talentcenter Odense Håndbold. Ved siden af træningen i talentcentret har hun også trænet med ligaholdet i Odense Håndbold. Træningen med ligaholdet fortsætter med kontraktforlængelsen ind i sæson 2020-2021, hvor Alberte Madsen samtidig bliver seniorspiller. Af denne grund er det ikke længere muligt for Alberte Madsen at spille i Talentcenter Odense Håndbold, og hun lejes derfor ud til DHG, hvor hun ligeledes skal træne nogle gange ugentligt, og hvor hun som udgangspunkt også skal spille kamp i 1. division.


Alberte Madsen fortæller: ”Det bliver megafedt at få et år mere. Jeg har nydt det sidste år rigtig meget, og jeg kan kun se en positiv fremgang i forhold til min egen udvikling og i forhold til holdet. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte i Odense Håndbold”.


Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, tilføjer: ”Vi har set en rigtig positiv udvikling i forhold til Alberte, og derfor er vi selvfølgelig glade for, at hun vil fortsætte i Odense Håndbold. Vores arbejde med Talentcenter Odense Håndbold bærer frugt, og vi er stolte over at bidrage til talentudviklingen i Odense og på Fyn”.


Alberte Madsen er 19 år og har i sine ungdomsår spillet i Aarup BK. I februar blev hun udtaget til U20-landsholdet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER