Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold har annonceret deres nye cheftræner

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold kan i dag sætte navn på sin nye cheftræner. Ulrik Kirkely bliver manden, som skal styre tropperne i Odense Håndbold.


Siden starten af januar har Odense Håndbold søgt efter en ny cheftrænerprofil, som matcher klubbens ambitioner og strategi, og den nye profil er nu fundet.


Valget er faldet på Ulrik Kirkely, som har underskrevet en fireårig aftale med Odense Håndbold.


Om den nye cheftræner fortæller administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen: ”Vi er rigtig glade for, at vi i dag kan præsentere Ulrik Kirkely som den nye cheftræner i Odense Håndbold. Ulrik kommer med stor international erfaring og har gode håndboldfaglige og ledelsesmæssige kompetencer, og vi er overbeviste om, at han sammen med det nuværende trænerteam – Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen – er de rigtige til at løfte Odense Håndbold til næste niveau. Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde”.


Ulrik Kirkely fortæller selv: ”Efter mere end fire år i Japan er jeg glad og stolt over at få muligheden for at blive cheftræner for Odense Håndbold i næste sæson. Odense Håndbolds potentiale er kæmpestort, og klubbens og mine ambitioner passer rigtig godt sammen.”


Ulrik Kirkely tiltræder som cheftræner i Odense Håndbold pr. 1. september 2020.


Ulrik Kirkely er 48 år og har siden 2017 været landstræner for det japanske kvindelandshold. Han har tidligere også været landstræner for Bahrain og Saudi Arabien, assistenttræner for det danske kvindelandshold, og så har Ulrik Kirkely også en fortid i Odense Håndbold, hvor han gik fra at være cheftræner til assistenttræner, da Jan Pytlick kom til roret i 2016.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER