Mads O. Madsen

Søren Hansen: En rigtig holdsejr, hvor drengene kæmpede og alle bød ind

Mors-Thy Håndbold bragede fredag aften sammen med Nordsjælland Håndbold på hjemmebane i Primo Tours Ligaen.


Det var her et opgør, hvor der var vigtige point på spil for begge mandskaber.


Hjemmeholdet fra Mors-Thy Håndbold kæmper nemlig en hård kamp for en plads i slutspillet, hvor Nordsjælland-mandskabet kæmper for at undgå den direkte nedrykningsplads.


I fredagens opgør var der ikke noget der kunne skille de to mandskaber ad i 1. halvleg. De fik derfor ind til pausen med en stilling på 17-17.


I 2. halvleg var det hjemmeholdet fra Mors-Thy Håndbold, som var bedst. De kunne derfor køre en sejr på 33-28 i hus foran 1226 tilskuere.


Læs også: Mors-Thy – Nordsjælland i tal


Efter den vigtige sejr over Nordsjælland, så var Søren Hansen også godt tilfreds.


Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Vi vidste, at det ville blive en svær kamp og at vi skulle slå til, når chancen bød sig. Vi formår at holde hovedet koldt, selvom vi flere gange er bagud med to mål – en rigtig holdsejr, hvor drengene kæmpede og alle bød ind. Det er fedt at bevæge sig ind i top 8, men det er også fuldstændigt ligegyldigt at være her nu, hvis vi ikke er der efter 26. spillerunde. Vi ved udmærket, at det nok bliver afgjort i sidste spillerunde, for resultaterne i ligaen er helt umulige at forudsige. Vi er bevidst om, at hver kamp fra nu er en finale, og at dagsformen kommer til at være afgørende, så det er for tidligt at juble over noget som helst.”


Næste kamp for Mors-Thy Håndbold i Primo Tours Ligaen er d. 3. marts, hvor de møder Århus Håndbold på hjemmebane.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER