Morten Pedersen

Sivertsson: Et point er rigtig fint

For en uge siden løb KIF Kolding ind i en ordentlig snitter i Primo Tours Ligaen, da de tabte stort til Mors-Thy.

Fredag aften skulle de forsøge at rejse sig i en kamp på udebane mod Mors-Thy, og på et tidspunkt i første halvleg var Kolding foran med seks mål.

Kampen endte dog i lidt af et drama, da det var Mors-Thy, der havde chancen for at sikre sig sejren i det sidste angreb, men det formåede de ikke, og derfor sluttede kampen uafgjort, 26-26.

KIF Kolding kunne selvfølgelig godt have brugt sejren, men klubbens træner, Ulf Sivertsson, er ikke utilfreds med, at de fik et enkelt point med hjem.

– De kunne også have scoret til sidst. Et point var rigtig fint. Det her var et stort, stort skridt fremad i alle faser, selv om vi laver lidt for mange fejl i nogle perioder, siger Sivertsson til jv.dk.