Mads O. Madsen

Mads Mensah efter remis: Vi manglede lidt over det hele

Mads Mensah, Niclas Kirkeløkke og resten af Rhein-Neckar Löwen-mandskabet tog torsdag aften mod Lemgo på hjemmebane i Bundesligaen.

De var her favoritter til de to point, hvor de også kom ind til opgøret uden et nederlag i deres sidste 13 hjemmekampe mod Lemgo.

I torsdagens opgør var det udeholdet fra Lemgo, som kom bedst ud af omklædningsrummet. De satte sig nemlig hurtigt på opgøret, hvorfor de også kunne gå til pause med en føring på 14-18.

Rhein-Neckar Löwen kom da bedre med i 2. halvleg, hvorfor de hurtigt fik hentet Lemgo-føringen. Kampen sluttede dog uden en vinder, da slutresultatet lød på 29-29.

Mads Mensah spillede en flot kamp, hvor den danske landsholdsspiller kom på tavlen 8 gange. Niclas Kirkeløkke kom på tavlen en enkelt gang i opgøret.

Du kan i videoen herunder få en kommentar fra blandt andet Mads Mensah Larsen.