Mads O. Madsen

Lemvig-Thyborøn henter ungt talent i Skive FH

Pressemeddelelse fra Lemvig-Thyborøn Håndbold:


Fra næste sæson er Thomas Damgaard ny mand i LTH-trøjen. Den 20-årige bagspiller har indgået en tre-årig kontrakt med Lemvig-Thyborøn.


I de seneste sæsoner har der været forskellige personer inde omkring LTH med efternavnet Damgaard. Til denne sæson er der ingen på holdkortet med dette efternavn, hvilket må siges at være yderst sjældent. Dette bliver der lavet om på til næste sæson, hvor Thomas Damgaard skifter den blå Skive-trøje ud med den røde LTH-trøje.


”Vi har i længere tid været på jagt efter en tilføjelse til bagkæden, til den kommende sæson. I takt med at jeg har bragt navne i spil for Anders Thomsen, har han vendt tommelfingeren ned og spurgt, om jeg da ikke bare kunne hente Thomas Damgaard. Så til sidst tog vi kontakten til Skive FH, som vi vidste havde kontrakt med Thomas, yderligere en sæson og har haft en god dialog med klubben og Thomas agent, som har resulteret i at vi har kunne købe Thomas ud af hans kontrakt for kommende sæson,” fortæller sportschef, Lars Broe, om klubbens nyeste signing.


Og fortsætter:


”At det nu er lykkedes at tilføje den spiller vi længe har ønsket os, er vi selvsagt rigtig glade for. Thomas er et stort talent, som har nogle kompetencer der passer rigtig godt ind i måden vi gerne vil spille på. Han er god i duelspillet, med et godt blik for stregen. Samtidig udfylder han også sin rolle i defensiven, så vi får en tovejs spiller med fremtiden foran sig.”


Thomas er bror til den tidligere LTH-spiller, Andreas Damgaard, mens hans onkel er tidligere LTH-træner, Arne Damgaard. Thomas’ fætter Matias Damgaard har også før spillet i LTH-trøjen. Navnet Damgaard plejer at være et godt match med LTH, og det tror vi helt sikkert også der bliver tilfældet med Thomas.


Folkene i og omkring Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at se Thomas trække den røde trøje over hovedet.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER