Stefan Holmager Larsen

Aalborg-chef er optimist før skæbnekamp

Håndboldkvinderne fra EH Aalborg har kniven for struben, når de lørdag eftermiddag løber på banen til ligaopgøret mod Ajax København. For nordjyderne er pisket til sejr, hvis de vil undgå direkte nedrykning fra landets bedste håndboldrække.


Et hurtigt blik på tabellen viser nemlig, at holdet blot har hentet 5 point hidtil i sæsonen, mens Skanderborg på den rigtige side af stregen har hentet 6 point. Alligevel er det dog ikke noget, der skræmmer EH Aalborgs nye cheftræner Morten Holmen.


– Jeg er evig optimist og ser, at der kun er et point op til stregen. Nu kan man jo se, at Horsens kunne slå Esbjerg, så det er jo umuligt at forudse resultaterne af kampene på forhånd. For os er den næste kamp den vigtigste, og der er 12 point tilbage at spille om, så som jeg ser det, så har vi masser af muligheder tilbage for at redde os, siger Morten Holmen til Hbold.dk.


Han har blot haft tøjlerne i klubben i godt en uge, og det er derfor ikke lang tid, han har haft til at sætte sit præg på spillet. Alligevel ved han godt, hvad han forventer at se fra sine piger mod Ajax.


– Vi skal se et hold, som giver alt, hvad de har. Jeg forlanger, at vi viser udtryk og sælger os så dyrt som muligt, og så skal vi spille med noget humør og glæde. Det er jo trods alt derfor, vi spiller håndbold, lyder det fra Morten Holmen.


Mens Ajax København har imponeret stort i denne sæson ved blandt andet at vinde en udebanekamp over medaljekandidaterne fra Odense, så går EH Aalborg ind til kampen med hele 12 nederlag på stribe. Men måske det er en trøst, at holdets seneste sejr kom i udebaneopgøret mod netop Ajax København.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER