Stefan Holmager Larsen

Flensburg presser Aalborg i Champions League

De danske mestre i herrehåndbold fra Aalborg kæmper en indædt kamp mod Flensburg Handewitt om at tage fjerdepladsen i Champions League gruppespillet.


Begge hold er allerede kvalificeret til turneringens 1/8-delsfinaler, men en placering så højt i gruppen som muligt vil give en lettere modstander i turneringens næste fase.


Derfor var det en bet for nordjyderne at det tyske storhold ikke havde spor problemer med at bøllebanke de ungarske storfavoritter fra Pick Szeged, da de to hold tørnede sammen onsdag aften.


Pick Szeged, der ikke havde tabt i de seneste 11 Champions League-kampe var allerede bagud med 17-11 ved pausen, og takket være blandt andet 6 mål fra en storspillende Michal Jurecki endte Flensburg til sidst med at vinde hele 34-26 på hjemmebane.


Sejren til Flensburg sender dem op på 13 point – samme antal som Aalborg Håndbold, der dog har spillet en kamp færre. Men danskerne kan altså igen trække fra i det samlede regnskab, hvis holdet formår at hente point i den svære udekamp lørdag aften mod kroatiske Zagreb.


Aalborg Håndbold var selv i kamp onsdag aften mod Fredericia i den hjemlige liga. Den kamp endte med en sejr til de forsvarende mestre. Se kampen i tal her.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER