Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Siofok-chef uddelte sæsonens største skideballe: -Jeg bryder mig ikke om at råbe ad spillerne

Siofok-træner Tor Odvar Moen er ikke kendt som typen, der råber og skriger af sine spillere eller taler med alt for store bogstaver. Men det var nødvendigt i sådan en grad i pausen mod København, at han sjældent selv har oplevet nogen lignende.


FREDERIKSBERG (EUROPAMESTER.DK): Når man møder Tor Odvar Moen er der altid et smil på læben, et håndtryk og en lille hilsen – meget sympatisk og rolig.


Men inde bag den hyggelige norske facade gemmer sig et iltert temperament. Det sker ikke så tit, hvis aldrig, at den norske træner ryger op i det røde felt, men det gjorde han i pausen i kampen mod København efter en første halvleg, hvor hans hold underpræsterede i sådan grad.


-Ej, i dag kæmpede vi med det. Vi kommer ikke op i et ordentligt energiniveau. Jeg forsøgte i pausen at køre en ordentlig peptalk, så vi kunne op igen. Vi var bare slet ikke i tempo, siger Tor Odvar Moen til Europamester.dk.


Hvad sagde du i den pause?


-Uha, den tale tror jeg ikke, vi skal komme nærmere ind på… Nej, nu er det jo voksne mennesker, jeg har med at gøre, så jeg bryder mig ikke om at råbe ad dem. Men jeg måtte virkelig bruge hele min stemme og mit kropssprog, siger han og banker en knyttet næve i en flad hånd.


-Vi skulle simpelthen vågne op, tage fighten og komme med mere i alt, hvad vi foretog os. Vi går jo rundt og spiller håndbold i første halvleg, men heldigvis har vi kvalitet nok i holdet til, at vi kan vinde til sidst alligevel. Blev vi ved med at spille, som vi gjorde i første halvleg, havde vi tabt med fem mål … Men vi tog fighten op på en dårlig dag. Så ja, det var sæsonens største skideballe.


Kvalitet er nemlig lige præcis det nøgleelement, der spillede ind hos Siofok i den afsluttende fase af kampen, hvor Silje Solberg og Andrea Kobetic viste rutinen og var afgørende.


Det er lige præcis dét, de store og gode hold kan.


-Styrken på et godt håndboldhold er, at man faktisk vinder på en dag, hvor tingene ikke kører. Vi spiller mod et energifyldt København-hold, men vi står imod, vinder og viser lidt klasse.


-Sidste år i ligaen spillede vi mange tætte kampe tabte vi. I år har vi taget nogle skridt fremad. Da vi spillede mod Podravka, var vi seks mål bagud med få minutter igen, men vi får alligevel uafgjort. Det er godt.


Det var også en forløsning for de mange fans, der havde turen hele vejen til Frederiksberg søndag eftermiddag og Siofok-holdet brugte også lang tid bagefter på at snakke og være sammen med de mange medrejsende fans.


-Det er jo fantastisk. De rejser jo med os mange steder. Derhjemme har vi også bygget en stor fanbase op. Det er så dejligt at have nogen, der giver noget til os i hver kamp. Det betyder alt for os, slutter han.


Spanske Nerea Pena var ikke på banen, og hun var faktisk slet ikke med på rejsen til København. Tor Odvar Moen fortæller, at hun pådrog sig en skade i første halvlegen mod Györ. Der venter den spanske viceverdensmester en genoptræningsperiode på 10-12 dage, hvorfor man regner med at have hende tilbage i midten af februar.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER