Morten Pedersen

HIH-træner: Vi kan spille op med Odense

Der er lagt op til en meget spændende kamp i HTH Ligaen, når Herning-Ikast spiller hjemme mod Odense onsdag aften.


Det er omkring en måned siden, de to hold mødtes i pokalfinalen, og her vandt midtjyderne en knusende sikker sejr, der efterfølgende kostede Jan Pytlick jobbet som træner for Odense.


I ligaen ligger de to hold side om side med 24 point efter 17 kampe, og det bliver nok også en tæt duel, når de to hold løber på banen.


Det mener i hvert fald Herning-Ikasts træner, Mathias Madsen, der regner med, at Odense kommer, og jagter revanche for deres nederlag i pokalfinalen.


– Først og fremmest er det jo en topkamp, og dertil er jeg sikker på, at Odense føler, at de har revanche til gode for deres smertefulde nederlag i pokalfinalen. Det gav os et kæmpe selvtillidsboost, at vi kunne være så overlegne mod alle deres store stjerner, og med fire sejre i træk ved vi, at vi kan spille op med dem. Når det er sagt, er det en ny kamp, hvor stillingen fra start er 0-0, siger Madsen til klubbens hjemmeside.


Træneren fortæller også, at han håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet, da det nemt kan blive den forskel, der skal til for, at de tager sejren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER