Morten Pedersen

Viborg-streg er tæt på comeback

HTH Ligaen er for alvor i gang igen efter julepausen, og hos Viborg har det set rigtig godt ud, efter de er kommet tilbage.


De har hentet tre sejre i tre kampe, og det skal de forsøge at følge op på, når de mandag aften står overfor TTH Holstebro på udebane.


Hos Viborg har de dog været ramt en del af skader på det seneste, men op til kampen mod TTH Holstebro har det dog set noget bedre ud.


I søndagens træning, som var den sidste op til kampen, var det dog noget overraskende, at Majbritt Toft Hansen deltog, selvom det kun var i forsvaret.


Tilbage i november blev hun opereret i skulderen, og forventningerne var på det tidspunkt, at hun først kunne gøre comeback på banen til marts.


Holdets træner, Jakob Vestergaard, fortæller, at Toft Hansen er foran tidsplanen, og det er derfor ikke utænkeligt, at hun kan være med mod TTH Holstebro.


– Hun er 14 dage længere fremme end ventet, og det er fordi, at hun har passet sin træning. Skulderen har det så godt, at vi kan begynde at bruge hende i noget defensivt arbejde. Toft er jo én af dem, som skal dække inde i midten, og vi skal have gang i hende inden et eventuelt slutspil. Lige nu går det godt, og hvis det går rigtig godt, så kan hun allerede være med mod TTH Holstebro, siger Vestergaard til Viborg Folkeblad.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER