Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Thøgersen

Vranjes revser de delegerede ved dommerbordet

Svenskeren er en smule træt af dommerbordets tiltagende magt.


Den lille svensker fik en 2 minutters udvisning dømt imod sig under kampen mod Spanien. Det har fået landstræneren for det slovenske landshold til at kritisere dommerbordets rolle under kampene.


“Jeg tror, de tager deres rolle lidt for alvorligt,” lyder det fra en tydelig irriteret Vranjes i interviewet til svenske Aftonbladet efter kampen mod Spanien.


“Håndbold er en sport med mange følelser. Alle står jo op. Men hvor går grænsen? Man må jo knapt nok juble i dag. Men dét har vi altså skidt på gennem hele turneringen,” griner Vranjes.


Han har i øvrigt intet bud på, hvor stor en rolle dommerbordet og de delegerede skal spille under kampen. Den slovenske landstræner hæfter sig blot ved, at dommerbordet i stigende grad er et forstyrrende element i kampen; hidkalde dommerne, tysse på spillere, leder, trænere og så videre.


Dommerbordets for nogen utidige indblanding er en “gammel traver”. Nordmændene har i denne slutrunde også ytret utilfredshed med denne instans, og vores egen Bent Nygaard har også været ude med en skrivelse, hvor han langer ud efter dommerbordets tiltagende indflydelse.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER