Morten Pedersen

Otterup er ikke gearet til at rykke op

Søndag eftermiddag spiller Otterup på hjemmebane mod Roskilde i 1. division, og her er hjemmeholdet stor favorit mod rækkens bundprop.


Når kampen mod Roskilde er overstået, kan Otterup også se frem til fire kampe mod, på papiret, dårligere modstandere, da de alle fire er mod hold fra den nederste halvdel at tabellen.


Efter 17 kampe ligger Otterup nummer fem, og hvis de får en masse point i deres næste kampe, kan de komme til at stå i en situation, som man måske ikke lige havde regnet med.


Det er nemlig meget tæt i toppen, og derfor kan Otterup lige pludselig begynde at skimte en mulighed for oprykning til Primo Tours ligaen, og det er klubben slet ikke gearet til, fortæller klubbens formand, Henrik Nielsen, til Sport Fyn.


– Vi er overhovedet ikke gearet til at rykke i ligaen. Organisatorisk kan vi godt klare det, men vi har på ingen måde økonomi til det. Hvis man skal blive hængende i bunden af ligaen kræver det et budget på tre-fire millioner, og det er utopi at tro på det. Vi aner ærlig talt ikke, hvad vi skal gøre, hvis det skete, siger han.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER