Nikolaj Jensen

Super-Sagosen: -Vi skal være stolte af os selv og holde en stor fest


“Jeg har stor respekt for vores præstation. Vi skal klappe os selv på skulderen, være stolte af vores indsats og holde en god fest i aften”.


TELE2ARENA, STOCKHOLM (HBOLD.DK): Sådan lød ordene fra Norges verdensstjerne, Sander Sagosen, ovenpå nordmændenes 28-20-sejr over Slovenien, der sikrede dem deres første EM-medalje nogensinde.



Man må sige, det har været nogle hektiske 24 timer for de norske viceverdensmestre. De gik fra at være millimeter fra at spille sig i EM-finalen til at tabe med ét mål i de døende sekunder til Kroatien for SÅ at skulle indstille sig at spille bronzekamp …


Puha, man bliver forpustet bare af at skrive det ned.


-Det er klart, det var tungt i går. Men vi måtte bare smide kampen væk og sætte alle følelser og skuffelser på afstand. Vi havde muligheden for at forlade turneringen med en lidt bedre følelse, hvis vi vandt bronzemedaljerne. Det gjorde vi, siger Sander Sagosen til HBOLD.dk.


-Jeg har stor respekt for vores præstation. Vi skal klappe os selv på skulderen, være stolte af vores indsats og holde en god fest i aften, uddyber han med et stort smil på læben og udbryder: “Det er en herlig følelse”.


Det var Norges tredje medalje og fjerde semifinale på fire år: VM-sølv i 2017 og to år senere i 2019 og nu EM-bronze i 2020. Dermed hænger Norge nu fast i den store verdenstop, mener den tidligere Aalborg-profil.


-Det siger sig selv. Vi er helt med i toppen nu. Altså, det er bitte-bitte små marginaler, der skiller os fra en EM-finale. Vi har spillet et perfekt mesterskab, men at vi taber efter to gange forlænget spilletid til allersidst … sådan er idræt også.


-Vi må bare lære af det til næste gang, vi står i sådan en situation. Jeg spiller på et ekstremt godt hold, slutter han.


Så skal der festes … skål.

Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER