Nikolaj Jensen

Slovensk stjerne raser mod meningsløst kampprogram: -Det giver overhovedet ingen mening

På bare 17 timer gik Slovenien fra at tabe deres semifinale til at spille om bronze. 17 timer (!). Det er på alle måder skandaløst, meningsløst og helt hen i vejret, siger den slovenske stjerne Jure Dolenec.


TELE2ARENA, STOCKHOLM (HBOLD.DK): Jure Dolenec var ét stort, frustreret spørgsmålstegn efter Sloveniens tabte bronzekamp mod Norge.


Ikke fordi han ikke forstod, hvorfor de lige havde tabt kampen om medaljer. Men han kan slet ikke forstå, hvorfor den meget vigtige og store bronzekamp er arrangeret sådan, at den ligger dagen efter semifinalekampene.


Vupti, i løbet af bare 19 timer har Slovenien spillet en hæsblæsende semifinale og en bronzekamp: To af de vigtigste kampe i løbet af hele turneringen bliver spillet og afgjort, nærmest allerede inden, de er færdigspillet.


Det skaber store frustrationer hos mange af de såvel slovenske som norske spillere.


-Vi spiller de mest afgørende og spændende kampe i et helt mesterskab; semifinale og så 16 timer efter, skal du spille om bronze. Ej, det giver bare ingen mening. Overhovedet. Det er bare så dumt, siger Jure Dolenec til HBOLD.dk.


-Det øger jo risikoen for skader. Vi så kvaliteten på spillet i vores første halvleg mod Norge. Det øger chancen for skader på alle spillere. Altså, det er bare dumt og ikke i orden. Jeg håber, der er nogen, der vil ændre på det, understreger han.


Hvad kan I gøre ved det herfra?


-Det ved jeg ikke. Men det er jo ikke bare mig, der mener det. Rigtig mange spillere har allerede givet udtryk for deres frustrationer gennem medierne omkring det her. Det håber jeg, kan sætte gang i lidt. Jeg håber, at de folk der beslutter det her, vil snakke om det og kigge på det.


-Det giver bare ingen mening. Hvorfor i al verden kunne vi ikke bare spille klokken 14 på søndag, inden finalen, og så ville alt være anderledes, spørger han frustreret og slår ud med armene.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER