August Engelberth Berning

Mackovsek efter Spanien kamp: Jeg er stolt af holdet

Slovenien tabte fredag aften EM semfinalen til Spanien med 34-32, og efterfølgende var det naturligvis en skuffet Borut Mackovsek, der mødte Hbold.dk og pressen.


Slovenien fulgte ellers godt med de første 10 min af fredag aftens kamp mod Spanien, men gassen gik af ballonen og Slovenien måtte gå til pause bagud med hele 20-15. En gevaldig mavepuster til et hårdt kæmpende slovensk hold, der havde et udfald på 30 min, hvor alt gik galt, og dette kostede altså dyrt i mod Spanien.


I anden halvleg kom Slovenien dog godt efter det igen, og kæmpede sig op på -2, men tættere kom Slovenien og Ljubomir Vranjes aldrig, og måtte derfor se sig slået af et godt spillende spansk hold med 34-32.


Efterfølgende mødte Borut Mackovsek pressen og var naturligvis skuffet, men fattet efter den hårde kamp mod Spanien.


”Nu skal vi se fremad mod Norge i morgen, det er stadig en stor kamp for os, hvis vi kan vinde den. Jeg er stolt af holdet efter vores anden halvleg, hvor vi kæmpede, men desværre tabte. Nu skal vi kigge frem i mod Norge kampen i morgen og kæmpe alt hvad vi har lært og se hvor det bærer os hen”.


Et mandfolk af en verden, der kan stille sig frem på den måde, og reflektere så grundigt efter en tydeligt frustrerende kamp. Slovenien spiller deres kamp i aften mod Norge klokken 18.30 i TELE2 Arena i Stockholm. Hbold.dk er med fra klokken 18.00.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER