Mads O. Madsen

NFH-træner var godt tilfreds med det ene point mod Randers HK

Nykøbing Falster Håndbold skulle onsdag aften se, om de kunne sikre sig deres første sejr i 2020 i HTH Ligaen.

Det gulblusede mandskab kom nemlig ind til onsdagens hjemmekamp mod Randers HK med tre nederlag i træk.

I onsdagens opgør kom Randers HK flyvende ud til opgøret, hvorfor de gik ind til halvlegen med en føring på 13-18.

NFH-mandskabet tog dog styringen i 2. halvleg, hvor de kom helt tilbage igen. Kampen endte til sidst uden en vinder, da cifrene på måltavlen lød på 29-29.

Efter det uafgjorte resultat, så var NFH-træner, Jakob Larsen, også godt tilfreds med det ene point.

Han siger følgende til Folketidende.dk:

“Spillerne var nervøse i første halvleg, men heldigvis fik de samlet sig op efter pausen og spiller en fremragende anden halvleg, så et point er fair nok.”

Næste kamp for NFH er d. 31. januar, hvor de møder Ajax København på udebane.