Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HCM-bagspiller: Vi skal være der hele vejen igennem

Optaktsmeddelelse fra HC Midtjylland:


Sæsonens længste udebanetur står for døren, når bussen lørdag morgen sætter kursen østover, og ikke stopper før vi er i Maribo. Vi kommer til opgøret mod Sydhavsøerne med god selvtillid efter en flot præstation hjemme mod Skive FH i sidste uge.


I sidste uge var der dømt topkamp hjemme i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning, da lokalrivalerne fra Skive FH var på besøg. Et opgør vi havde set meget frem til, men også et opgør vi vidste der blev svært. Med sæsonens bedste præstation blev det dog til en imponerende 7-målssejr over Skibonitterne.


Bagspiller Andreas Thomsen fortæller følgende:


Jeg synes, at vi har en rigtig god selvtillid og tro på de ting vi gør. Især efter en fed sejr i Klink og Jensen Arena sidste torsdag mod Skive. Men når det så er sagt, så er vi også meget ydmyge omkring de resultater vi har lavet indtil nu, da vi godt ved, at alt kan ske i 1. division og hvis vi ikke er der hver gang, så kan vi nemt smide point”.


Nu venter næste topopgør af i alt fire i rækken. Samtidig er det sæsonens længste bustur, når vi gæster Team Sydhavsøerne. Et stærkt mandskab, som efter en svær start på sæsonen rigtig har fundet rytmen og blot er fire point efter os i tabellen. Der er sket meget siden første opgør, hvor vi vandt med 6 mål.


Om lørdagens kamp fortæller Andreas videre:


Jeg er sikker på, at det bliver en svær kamp i Maribo på lørdag. TSØ er kommet tilbage på sporet igen og de er samtidig kendt for en god hjemmebane med mange engageret tilskuer, som bidrager til en fed kulisse. Så det bliver uden tvivl en svær kamp, men også en kamp med god stemning og mange mennesker i hallen”.


Kampen mod Team Sydhavsøerne spilles i Maribo-hallerne lørdag d. 25. januar, og de to dommere fløjter opgøret i gang kl. 15.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER