Nikolaj Jensen

Bare tanken om bronzekamp lige nu … :-Det er forfærdeligt

De norske håndboldherrer har ikke lang tid til at hænge sig i semifinale-skuffelsen. Men tanken om en bronzekamp lørdag aften klokken 18.00 er ikke ligefrem noget, der lokker helt vildt lige nu.


TELE2ARENA, STOCKHOLM (HBOLD.DK): De norske håndboldherrer lignede nogen, der allermest havde lyst til at være alle andre steder end Tele2Arena efter at have tabt semifinalen på den mest smertefulde måde.


En gedigen mavepuster.


Efter to gange forlænget spilletid, hvor Norge en håndfuld gange eller 10 selv havde alle muligheder for at vinde opgøret, kunne Zeljko Musa flå bolden i netmaskerne med tre sekunder igen og lade båthornet hyle derudaf …


Til enorm norsk frustration der var utrøstelige og møghamrende skuffede.


Men skal Norge have noget med hjem fra EM 2020, skal der ikke gå lang tid, før man skider skuffelsen langt ud i de svenske skove. Lørdag klokken 18.00 venter nemlig kampen om bronze, men lige nu er det ikke rigtigt til at fordøje.


-Ej, det er selvfølgelig forfærdeligt at tænke på lige nu. Vi spiller en semifinale, der lige så godt kunne være gået til vores fordel. Det er rigtig ærgerligt, siger Skjern-backen Eivind Tangen til HBOLD.dk.


-Lige nu er det bare svært at samle sig om det hele. Sådanne kampe er jo fede at spille, men knap så fedt, når man ikke vinder. Vi var så tæt på. Det er bare marginaler, der afgør det. De har et skud på indersiden af stolpen, der går ind. Det er bare sådan her, siger Tangen og presser sin pegefinger demonstrativt ned mod tommeltotten for at sige: Det var edderhakkeme tæt på.


Om mindre end 24 timer skal Norge altså på banen i mægtige Tele2Arena. Nu vil nordmændene bruge aftenen på at skuffe og ærgre sig gule og blå. Og så vil holdet rette fokus mod tabernes kamp …


-Det er selvfølgelig megasvært at tænke på. Men sådan er håndbolden nogle gange. Det er tit overligger ud eller en angrebsfejl, der afgør det.


Hvordan i al verden skal I kunne trække jer op til bronzekampen i morgen?


-Vi har mange gode spillere, så vi kan skifte ud på holdet. Men det er selvfølgelig svært. I aften tænker vi ikke på det. Det må komme, når det kommer i morgen, slutter Eivind Tangen slukøret og skuffet …


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER