Mads O. Madsen

Odense-profil: Det er en fuldstændigt hjernedød anden halvleg

Odense Håndbold var onsdag aften storfavoritter, da de tog mod Ajax København i HTH Ligaen.

Hjemmeholdet fra Odense Håndbold med et stort lønbudget og mange store stjerner, skulle nemlig se om de kunne slå Ajax København.

Odense-mandskabet kom også planmæssigt fra start, hvorfor de gik ind til pausen med en føring på 17-10.

Det ligende derfor den forventede sejr til favoritterne fra Fyn, men sådan skulle det ikke gå.

Ajax København lavede nemlig et vanvittigt comeback, hvor de til sidst vandt opgøret med 27-28.

Odense-backen, Nadia Offendal, var da også klar i mælet efter det sensationelle nederlag.

Hun siger følgende til Sport Fyn:

“Det er en fuldstændigt hjernedød anden halvleg. Vi skal virkelig til at kigge indad igen, for det var fuldstændigt uacceptabelt. Jeg føler egentlig, vi har nok chancer, men da det hele spidser til, så pisser vi det væk. Det er så sindssygt.”

Næste kamp i HTH Ligaen er på onsdag, hvor Odense-mandskabet møder Herning-Ikast Håndbold på udebane.