Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Sponsoret indlæg (Annonce)

Top 10: Så meget tjener de danske håndboldkvinder

Det danske kvindelandshold nåede desværre ikke langt ved VM 2019 i Japan, men hvor meget tjener spillerne egentlig i deres klubber? Det har Ekstra Bladet vurderet, og her bringer vi en top-10 over de bedst betalte spillere på kvindelandsholdet.


Danmark har haft en hård VM-slutrunde i Japan, som desværre ikke endte, som håbet. Du kan med fordel gemme din EM betting bonus til 2021, hvor EM slutrunden vises på skærmen.


Men hvem af de danske spillere tjener mest om året på deres klubhold? Det har Ekstra Bladet foretaget en analyse af, og her bringer vi de 10 spillere, som tjener mest på listen årligt.


 



  • Anne Mette Hansen, Györi – 1.500.000 kr.


 


Anne Mette tørner til dagligt ud for ungarske Györi, som er et af Europas bedste kvindelige klubhold. Samtidig er det et af verdens lønførende klubber, og Anne Mette Hansen tjener derfor halvanden million kroner om året efter skat. 


 



  • Sandra Toft, Brest Bretagne – 1.200.000 kr.


 


Den danske målvogter Sandra Toft spiller til dagligt i franske Brest Bretagne, hvor hun om året hiver en hyre hjem på omkring 1,2 millioner kroner. Hun har tidligere repræsenteret den danske klub Team Tvis Holstebro, hvor hun blandt andet var med til at vinde EHF Cup titlen.


 



  • Stine Jørgensen, Odense Håndbold – 1.200.000 kr. 


 


Stine Jørgensen spiller i Odense Håndbold, hvor hun også er godt betalt. Hun tjener også omkring 1,2 millioner kroner om året. Hendes kontrakt med den fynske klub udløber dog snart, og der er mange rygte om, at den danske storspiller lurer på et udlandsophold. Men hvor mon det bliver?


 



  • Lotte Grigel, Nantes – 1.000.000 kr. 


 


Den danske playmaker Lotte Grigel har for nylig skiftet tilværelsen i ungarske Debrecen ud med franske Nantes. Det nye job på den franske vestkyst giver en hyre på knap en million om året. 


 



  • Louise Burgaard, Metz – 900.000 kr. 


 


Den venstrehåndede bagspiller Louise Burgaard tørner til dagligt ud hos den franske klub Metz. En venstrehåndet højre back er typisk i høj kurs, og Louise Burgaard er ikke en undtagelse. Metz har det næsthøjeste lønningsbudget i ligaen, og den danske bagspiller får en løn på omkring 900.000 kroner om året efter skat.


 



  • Stine Bodholt, Nantes – 800.000 kr. 


 


Stine Bodholt kom til den franske klub i 2019, og hun tjener knap 800.000 kroner om året efter skat.


 



  • Simone Böhme, Siofok – 700.000 kr. 


 


Simone Böhme blev tilbage i 2012/2013-sæsonen kåret som årets spiller i den danske 1. division. I dag spiller hun i Siofok, hvor hun hvert år får 700.000 kroner for sine udfoldelser. 


 



  • Althea Reinhardt, Odense Håndbold – 650.000 kr. 


 


Målvogteren fra Falster får tilsyneladende mere end ovenstående løn i fremtiden, da hun inden VM forlængede sin kontrakt hos Odense Håndbold med hele fire år. Indtil nu har hun tjent 650.000 kroner om året efter skat.


 



  • Sarah Iversen, Herning-Ikast Håndbold – 600.000 kr. 


 


Sarah Iversens kontrakt udløber i 2021, og det er derfor spændende, om fighteren bliver i Herning-Ikast eller om hun søger udlands. I hvert fald tjener hun 600.000 kroner om året på sin nuværende kontrakt.


 



  • Line Haugsted, Viborg HK – 600.000 kr. 


 


Den defensive klippe Line Haugsted har kontrakt i Viborg frem til 2021, hvor hun måske har givet udtryk for, at et udlandsophold kunne være i hendes interesse. Lige nu tjener hun også 600.000 kroner om året efter skat, men måske udlandet kan presse prisen op for hendes præstationer på håndboldbanen.



 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER