Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH-træner roser defensiven efter sejr over ærkerivalerne

Ligaherrerne fra TTH Holstebro spillede torsdag aften deres 16. opgør i Primo Tours Ligaen i indeværende sæson.

På udebane tørnede Patrick Westerholms tropper sammen med ærkerivalerne fra Skjern Håndbold, og her var det gæsterne, som løb med sejren.

Efter 60 minutters spil kunne TTH’erne kaste sig i armene på hinanden efter en sejr på 33-36 efter en pauseføring til gæsterne på 11-18.

Se kampen i tal herunder:

Skjern: Bjarte Myrhol 8, Anders Eggert 5, Jesper Konradsson 4, Thomas Mogensen 3, Bjarke Christensen 3, Kasper Søndergaard 3, Eivind Tangen 2, Rene Rasmussen 2, Jonas Tidemand 2, Elvar Jonsson 1.

TTH: Johan Meklenborg 9, Magnus Bramming 5, Kay Smits 5, Nikolaj Enderleit 5, Kasper Kildelund 4, Christoffer  Cichosz 3, Niels Lindholt 2, Allan Damgaard 1, Jonas Porup 1.

TTH-træneren var meget tilfreds med indsatsen, og han roser især forsvarsspillet.

“Defensivt viser vi i dag klassen, selvom det bliver lidt tju-bang til sidst. Defensivt ser tingene rigtig, rigtig fint ud, men i angrebsspillet mangler vi stadigt nogle procenter og det kommer der til at gå noget tid før vi finder. Derfor er jeg også glad for at vi får seks ekstra kampe i EHF Cuppens gruppespil”, siger Patrick Westerholm til Dagbladet Holstebro-Struer.

TTH Holstebro skal i aktion igen den 18. december, hvor de på udebane støder sammen med Århus Håndbold i kvartfinalen i pokalturneringen.