Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Århus-streg har fundet sig hurtigt til rette

Ligaherrerne fra Århus Håndbold sikrede sig tirsdag aften deres tredje sejr på stribe i Primo Tours Ligaen.


På hjemmebane i Ceres Arena tørnede århusianerne sammen med bundholdet fra Nordsjælland Håndbold, og her var det altså jyderne, som løb med sejren. Århus Håndbold vandt opgøret med 30-25 efter at have været foran med 14-13 ved pausen.


Se kampen i tal herunder:


Århus Håndbold: Nikolaj Læsø 8, Lukas Jørgensen 7, Anders Martinusen 5, Torben Petersen 3, Tobias Møller 3, Mads Lønborg 1, Anton Laursen 1, Mads Lenbroch 1.


Nordsjælland Håndbold: Kasper Kisum 8, Frederik Iversen 6, Tobias Jørgensen 3, Anders Agger 2, Mathias Møller 2, Jesper Dahl 2, Andreas Nielsen 1, Matias Campbell 1.


Århus-stregen Lukas Jørgensen nettede hele syv gange i opgøret og han er hurtigt blevet en profil for den østjyske klub. Den 20-årige stregspiller har fundet sig godt til rette i klubben og hans medspillere er begyndt at finde ham mere og mere inde på stregen.


“Jeg har været her i to måneder snart og jeg kan mærke, at jeg mere bliver en del af spillet. Bagspillerne finder mig bedre inde på stregen, ligesom jeg kan læse deres løbemønstre og placere mig i forhold til det. Når du kommer til en ny klub midt i sæsonen, er der meget fokus på sammenspillet, så du hurtigst muligt kan falde ind. Det er begyndt at give pote nu”, siger Lukas Jørgensen til Århus Stiftstidende.


Med sejren ligger Århus Håndbold på en tiendeplads i tabellen med 16 point, og næste chance for point er allerede i  aften, når de på udebane støder sammen med de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold. Opgøret mellem de to mandskaber spilles i Jutlander Bank Arena med kampstart klokken 19.30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER